Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Skip Navigation LinksBeroepen

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Je bent hier:
Snelmenu
Optometrist
De optometrist onderzoekt de gezondheid van ogen om eventuele oogafwijkingen en oogziektes op te sporen. Vroeger deed alleen de oogarts het oogonderzoek en zorgde de opticien voor de bril en/of contactlenzen. De optometrist kan het allebei en nog veel meer. De optometrist voert een optometrisch onderzoek uit. Blijkt tijdens het onderzoek dat verdere medische behandeling nodig is, dan wordt u via uw huisarts doorverwezen.​

 Meer informatie

Kwaliteitscriteria Optometrist
Beroepscode
Beroepsprofiel
Scholingsagenda

De startdatum van de periode bepaalt welke criteria van toepassing zijn. In het hoofdscherm van het digitaal portfolio is te zien welke criteria actueel gelden voor u. Ligt de startdatum vòòr 1-7-2015, dan zijn de criteria 2010-2015 van toepassing. Ligt de startdatum na 1-7-2015, dan zijn de criteria 2015-2020 van toepassing.


 Bijzonderheden

Dubbele registratie Optometrist-Orthoptist

Voor orthoptisten en optometristen die zich tegelijkertijd (her)registeren bij het Kwaliteitsregister Paramedici, geldt dat er een korting van 50% wordt gegeven voor de tweede gelijktijdige (her)registratie. Dit kan alleen als beide aanvragen worden gemeld via onderstaande procedure.


Ik ben Optometrist...
en wil me registreren

 Vereniging

65ee8972-156d-4d62-b6e5-687e6970ab1d