Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Skip Navigation LinksBeroepen

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Je bent hier:
Snelmenu
Logopedist
Een logopedist behandelt stoornissen op het gebied van de persoonlijke communicatie. Logopedie is zorg die nodig is als er problemen zijn met stem, spraak, taal, gehoor en/of slikken. Logopedisten behandelen en houden zich bezig met voorlichting, preventie en onderzoek. Logopedie is gespecialiseerde (gezondheids)zorg of paramedische zorg.​ De logopedisten zijn verenigd in de NVLF, de Nederlandse Vereniging voor Logopedie En Foniatrie.

 Meer informatie

Kwaliteitscriteria logopedist
Beroepscode
Scholingsagenda

De startdatum van jouw registratie bepaalt welke kwaliteitscriteria van toepassing zijn. Er zijn standaardcriteria die voor alle paramedici gelden. Daarnaast kunnen er per beroep aanvullende eisen zijn. Zorg dus dat je de juiste versie te pakken hebt. Je kunt in het hoofdscherm van jouw digitaal portfolio ook zien welke kwaliteitscriteria voor jou gelden.​

Maar let op:
De nieuwe set kwaliteitscriteria 2020-2025 biedt veel voordelen ten opzichte van de vorige set(s). Normaal gesproken is de nieuwe set niet meteen voor iedereen van toepassing. Immers, de startdatum van de herregistratieperiode bepaalt onder welke set je valt. Is je startdatum vóór 1 juli 2020, dan geldt de set 2015-2020. Maar let op: Dat kan nu anders. Vanaf 1 juli tot en met eind 2020 kun je zélf de keuze maken of je de nieuwe activiteiten uit de nieuwste set wilt gaan gebruiken. Doe je dat, dan heb je direct de voordelen te pakken. Voor het overige blijft de voor jou geldende set ongewijzigd. We noemen dit de voorsorteervariant. In Mijn KP druk je hiervoor op de groene knop. Een keuze maken kan tot 31 december 2020.

In dit overzicht zie je de verschillen en overeenkomsten tussen de set 2015-2020, de set 2020-2025 en de voorsorteervariant per beroepsvereniging​.
​​
Weten of de voorsorteervariant​​ voor jou relevant is? Check dan de pagina die hierover gaat. ​​

Regeling docent/onderzoeker
De Regeling docent/onderzoeker komt tegemoet aan docenten en onderzoekers die de wens hebben om weer de cliëntenzorg in te gaan. Deze regeling is onderdeel van de kwaliteitscriteria 2020 – 2025. Lees meer ...

Ik ben Logopedist...
en wil me registreren

 Vereniging

1093a228-6f95-4b16-b1cb-1a9dd2875df4

Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie
Steinhagenseweg 2 b
3446 GP WOERDEN
T 0348-457070
E logopedie@nvlf.nl
W www.nvlf.nl