Nieuwe website KP zet de paramedicus centraal

Op de nieuwe site staat de paramedicus centraal. Zo willen we je inspireren met Verhalen uit ’t vak. Hiervoor zijn negen paramedici uit alle beroepsgroepen geïnterviewd en van hen zijn prachtige foto’s gemaakt. Daarnaast zijn er een aantal verhalen geplaatst die paramedici hebben ingestuurd. Op de home wordt de toegevoegde waarde van Kwaliteitsregistratie voor Paramedici voor het voetlicht gebracht voor zowel paramedici zelf als voor cliënten: 

Vind snel je weg

De navigatie is compleet vernieuwd en zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Een groot deel van de teksten zijn aangepast en in de Kennisbibliotheek vind je stappenplannen, downloads en artikelen met een handige zoekfunctie om je op weg te helpen met (her)registratie.

Zoeken in het kwaliteitsregister

Paramedici, cliënten en zorgverzekeraars kunnen in het vernieuwde Kwaliteitsregister een paramedicus zoeken in de buurt.

Nieuwe look kwaliteitscriteria 

De Kwaliteitscriteriasets 2020-2025 zijn omgezet van PDF’s naar webpagina’s met dezelfde inhoud, maar met uitklappagina’s voor snelle navigatie. De PDF is ook nog steeds te vinden.

Beroepenpagina's

Op de beroepenpagina's vind je de beroepsverenigingen, verhalen uit ’t vak, nieuwsberichten én een overzicht van de aankomende geaccrediteerde scholingen per beroepsgroep, handig toch?

Valt je iets op?

Laat weten wat je vindt van de website door deze vier vragen te beantwoorden. Valt je nog iets anders op, laat het dan meteen even weten via communicatie@kwaliteitsregisterparamedici.nl. Alvast dank je wel voor je feedback!