Download de gratis KP-app

Met de KP-app kun je op elk moment je digitaal portfolio bekijken, activiteiten toevoegen aan je dossier, berichten lezen of in de scholingsagenda een geaccrediteerde scholing zoeken? Download nu de KP-app voor je mobiele telefoon of tablet. Zo ben je altijd in de gelegenheid om je voortgang bij het KP bij te houden. Handig toch?

Handig voor onderweg

Dankzij de app ben je niet meer afhankelijk van een vaste plek om je digitaal portfolio in te zien en bij te werken. Zo kun je makkelijk tussendoor je digitaal portfolio bijwerken of het laatste scholingsaanbod inzien.

Documenten toevoegen in een klik

Ook heel handig is dat je via de telefoon of tablet tijdens het toevoegen van een activiteit documenten gelijk kan bijvoegen door een foto te maken.

Download de app

De KP-app is beschikbaar in de Apple App Store en de  Google Play Store. Nadat je de KP-app hebt gedownload, koppel je het apparaat via een QR-code die je kunt vinden in je digitaal portfolio onder de knop 'Mijn gegevens'. De instructie vind je ook terug in de app.

Ik heb al een PE-online app

Wanneer je momenteel al de PE-online app hebt geïnstalleerd, dan kun je deze zonder problemen verwijderen. Alle gegevens van je digitaal portfolio zijn online en blijven gegarandeerd bewaard. Vervolgens kun je de KP-app downloaden. Eventueel kun je ook de oude app blijven gebruiken.​

Bekijk de video 'In AKTIE met de KP-app!'