Digitale sticker code werkt niet meer | vernieuw deze via Mijn KP

Heb jij een digitale KP-sticker op je website? Door de nieuwe KP site werkt deze niet meer en is het nodig om een nieuwe code te kopiëren vanuit Mijn KP. Deze code embed je daarna op je website en op andere digitale uitingen. Ook de Mijn KP omgeving is vernieuwd: een nieuwe look en feel maar met dezelfde inhoud.

Waarom een digitale sticker?

Je bent trots op je vak en met de digitale sticker kun je jouw Kwaliteitsregistratie voor Paramedici laten zien. In de nieuwe sticker vind je nu ook je beroep! 

Hoe plaats je de sticker? 

Je plaatst de digitale sticker door het insluiten van de code die je vindt in Mijn KP. Dit werkt net zoals bij het insluiten van filmpjes van YouTube. Er zijn verschillende codes voor drie formaten. 

  • Login op Mijn KP
  • Klik in Mijn KP op de button onder 'Mijn digitale KP sticker'
  • Vervolgens kom je op de pagina waar je een formaat kunt kiezen (klein / middel / groot)
  • Kopieer de code en plaats deze op je website. 

Tip: Wil je in plaats van de digitale sticker een link plaatsen naar jouw persoonlijke digitale sticker pagina op de KP site, kopieer dan de link bij 2.

Wanneer kun je gebruik maken van een digitale sticker? 

​​De code is alleen geldig bij een actieve kwaliteitsregistratie. Heb je onlangs herregistratie aangevraagd en is je vorige periode verlopen, dan zal jouw digitale sticker te zien zijn zodra de aanvraag is goedgekeurd.