Digitale KP-sticker

Vanaf vandaag kan iedere paramedicus met een kwaliteitsregistratie zijn persoonlijke digitale KP-sticker gratis ophalen in 'Mijn KP'.

De digitale KP-sticker is ontwikkeld naar aanleiding van de blijvende vraag naar de fysieke sticker die het KP in het verleden meegaf bij herregistratie. Helaas bleek in praktijk dat de sticker in een verkeerde context kon worden gebruikt, omdat deze niet naamsgebonden was. Omdat de vraag naar de sticker blijft, hebben we het idee doorontwikkeld en in een nieuw jasje gestoken!

 1. De digitale sticker sluit aan bij de oriëntatie van een cliënt die grotendeels via internet verloopt
  De digitale sticker is te gebruiken in het stadium waarbij een cliënt online oriënteert en vormt een extra argument en/of bevestiging voor de cliënt om de keuze te laten vallen op jou als therapeut!
   
 2. De digitale sticker is betrouwbaar en persoonlijk
  De digitale sticker is persoonlijk en realtime. Op elk moment toont de sticker de naam en tot wanneer een kwaliteitsregistratie loopt doordat deze data direct wordt gehaald uit ons register.  
   
 3. Zichtbare erkenning
  Tot slot blijft de digitale sticker, net als de oude sticker, een zichtbare erkenning voor een kwaliteitsgeregistreerde paramedicus. Wees trots op wat je doet en laat het zien!

Hoe kan ik mijn digitale KP-sticker ophalen en gebruiken?

In de Mijn KP omgeving vind je een code. Haal de code op, verwerk deze in je website en de persoonlijke digitale sticker is zichtbaar op je website. Je kunt kiezen uit drie standaard formaten.
Indien de kwaliteitsregistratie verloopt wordt deze automatisch ongeldig en zal de link naar het plaatje niet meer werken.

Hoe je de persoonlijke digitale KP-sticker kan ophalen en gebruiken vind je in onderstaande instructie.

 • Log in op Mijn KP
 • Ga naar KP Digitale sticker
 • Kies je formaat en kopieer de code
 • Verwerk de code in je website*

*Het plaatsen van de digitale sticker kan door het insluiten van een stukje code in je website, net zoals je bijvoorbeeld een Youtube filmpje kan insluiten. Voor technische support over het insluiten van de digitale KP sticker op je website adviseren we contact op te nemen met je eigen websitebeheerder.