KP-video's

Kwaliteitsregistratie is makkelijk!

Kwaliteitsregistratie is logisch, nodig, voordehand liggend, makkelijk en handig. Logisch: Je bent trots op jouw vak en dat draag je uit met kwaliteitsregistratie. Nodig: met kwaliteitsregistratie laat je aan cliënten én zorgverzekeraars zien dat je continu leert en verbetert. Bekijk de video.

In AKTIE met de KP-app!

Met de KP-app op zak wordt je portfolio bijhouden een eitje. Scan documenten, bekijk het overzicht en houd je portfolio bij waar je maar wilt. Bekijk de video.

Je eerste registratie in tien stappen

Ben je paramedicus en ga je voor het eerst registreren bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici? Dan helpt KP je op weg! Bekijk de 10 stappen in de video.

Waarom staat mijn paramedicus in het kwaliteitsregister?

Niet iedereen mag zich zomaar logopedist, ergotherapeut, diëtist of één van de andere beschermde paramedische beroepstitels noemen. Daarvoor moet je de juiste opleiding hebben gevolgd. En om te laten zien dat een paramedicus je écht de beste zorg kan geven, heeft hij of zij zich ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Inschrijving betekent: het juiste diploma, genoeg werkervaring, deskundigheid op peil. Dus: staat je paramedicus in het kwaliteitsregister? Dan ben je verzekerd dat die zorgverlener alles in huis heeft om je de beste zorg te geven. Ben je op zoek naar een paramedicus bij jou in de buurt? Kijk dan in het kwaliteitsregister op onze site.