Veelgestelde vragen Mijn KP

Hoe kan ik inloggen in Mijn KP?

Inloggen gaat via de knop 'Mijn KP'. Jouw gebruikersnaam is het bij ons bekende e-mailadres. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Je kunt het wachtwoord opvragen via de Mijn KP pagina. Klik op 'Wachtwoord vergeten'.

Kan ik ook inloggen op mijn telefoon?

Dat kan via de KP-app. Hier kun je: je digitaal portfolio bekijken, deskundigheidsbevorderende activiteiten toevoegen en bewijsstukken uploaden in je digitaal portfolio, berichten lezen, in de scholingsagenda een geaccrediteerde scholing zoeken. Handig toch? Meer weten over de KP-app? Lees dan hier verder.

Waar kan ik mijn werkgever toevoegen?

Ga naar Mijn KP en kies 'Bewerk profiel’. Hier kun je onder meer jouw werkgever wijzigen. Daarvoor moet je ingelogd zijn.

Wat is een digitale KP-sticker?

De digitale sticker laat jouw kwaliteitsregistratie bij het Kwaliteitsregister Paramedici zien op je website. Deze sticker kun je plaatsen op je website door het insluiten van de code die je van ons ontvangt, net zoals je doet bij het insluiten van filmpjes van Youtube. Er zijn verschillende codes voor drie verschillende formaten. Vind je unieke code in Mijn KP.

Waarom krijg ik geen digitale sticker te zien?

​​De website is vernieuwd en hierdoor is het nodig om een nieuwe code te kopiëren vanuit Mijn KP en te embedden op je website en/of andere digitale uitingen. De code voor het insluiten van jouw digitale sticker op een website is alleen geldig bij een actieve kwaliteitsregistratie. Heb je onlangs herregistratie aangevraagd, dan zal jouw digitale sticker te zien zijn zodra de aanvraag is goedgekeurd.