NVvP visitatie en praktijkkeurmerk in het digitaal portfolio

De NVvP kan een positief doorlopen visitatie (van vóór 1 januari 2016) dan wel een behaald Praktijkkeurmerk (vanaf 1 januari 2016) toevoegen aan je digitaal portfolio. Dit doen zij niet automatisch, maar alleen op aanvraag. Als je zelf deze activiteit toevoegt in het portfolio, is deze niet geldig.

Meer informatie over het Praktijkkeurmerk vind je op de website van de NVvP.

Val je in de criteria van 2010-2015 en moet het Praktijkkeurmerk worden toegevoegd in je portfolio, dan doorloop je eerst de activiteit IPO fase 1. Zodra IPO fase 1 positief is doorlopen en de praktijk het Praktijkkeurmerk heeft, kan de NVvP het Praktijkkeurmerk toevoegen. Je maakt een printscreen van de goedgekeurde activiteit en verstuurt deze naar secretariaat@podotherapie.nl Zorg dat de status, je naam en KP-nummer goed zichtbaar zijn.

Het Praktijkkeurmerk aanvragen bij de NVvP kan direct. Wij raden aan om dit ruim voor de herregistratiedatum (circa een jaar) te doen in verband met o.a. de planning die hieraan vooraf gaat. Indien je aanwezig bent bij het Praktijkkeurmerk behalen, ontvangt je hiervoor 4 punten. Als je niet aanwezig bent geweest bij het behalen van het Praktijkkeurmerk ontvang je hiervoor 0 punten. Meer informatie over het maken van een IPO kun je vinden in de kwaliteitscriteria en op onze website bij de veelgestelde vragen over IPO in de Kennisbibliotheek.