Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Skip Navigation LinksStart

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Je bent hier:
Contact
Aangespaste telefonische bereikbaarheid i.v.m. het coronavirus!

Wij zijn op werkdagen tussen 9 en 12 uur telefonisch bereikbaar. Heeft u vragen aan ons dan stellen wij het op prijs als u deze via e-mail aan ons stelt. Wij doen ons uiterste beste om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Kwaliteitsregister Paramedici:
info@kwaliteitsregisterparamedici.nl
030-23 18 225​

 Veelgestelde vragen

Inloggen
Eerste registratie
Digitaal portfolio
Herregistratie
Mijn KP
Dispensatie-herintrederregeling
IPO
Paramedische competenties
Hoe kan ik inloggen?
Je kunt inloggen via de knop Log in.
De gebruikersnaam is het bij ons bekende e-mailadres.
 
Bent u vergeten om een gewijzigd e-mailadres aan ons door te geven, stuur dan een mail met uw registratienummer en het nieuwe e-mailadres naar info@kwaliteitsregisterparamedici.nl.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Je kunt het wachtwoord opvragen via de Login-pagina. Klik op 'Wachtwoord vergeten'.
Kan ik ook inloggen op mijn telefoon?
Je kunt nu onze gratis KP-app downloaden!

Op elk moment je digitaal portfolio bekijken, activiteiten toevoegen aan je dossier, berichten lezen of in de scholingsagenda een geaccrediteerde scholing zoeken? Download nu de KP-app voor je mobiele telefoon of tablet. Zo ben je altijd in de gelegenheid om je voortgang bij het KP bij te houden. Handig toch?

Dankzij de app ben je niet meer afhankelijk van een vaste plek om je digitaal portfolio in te zien en bij te werken. Zo kun je makkelijk tussendoor je digitaal portfolio bijwerken of het laatste scholingsaanbod inzien.

Ook heel handig is dat je via de telefoon of tablet tijdens het toevoegen van een activiteit documenten gelijk kan bijvoegen door een foto te maken.

De KP-app is beschikbaar in de Apple App Store en de  Google Play Store. Nadat je de KP-app hebt gedownload, koppel je het apparaat via een QR-code die je kunt vinden in je digitaal portfolio onder de knop ‘Mijn gegevens’. De instructie vind je ook terug in de app.