Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Skip Navigation LinksStart

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Snelmenu

 Accreditatie Scholing

Aanvragen
Criteria
Zelfstudie
Scholingsactiviteiten
Kosten
Scholing Voor & Door
Presentie
​Als opleider / scholingsaanbieder vraagt u accreditatie aan via PE-online. Accreditatie dient ruim voorafgaand aan de datum van de scholing worden aangevraagd. Hiervoor heeft u een account met inloggegevens nodig.

Nadat u inloggegevens heeft ontvangen, logt u in en dient u eerst autorisatie aan te vragen voor ADAP via het menu Autorisatie. U vraagt autorisatie aan voor 'ADAP'. Nadat autorisatie is verleend kan er accreditatie worden aangevraagd voor 1 of meerdere bij het Kwaliteitsregister Paramedici aangesloten beroepsgroepen. Open de instructie:

Klik hier om account aan te vragen. Heeft u al een PE-online account, dan beschikt u al over een wachtwoord en gebruikersnaam. U hoeft alleen nog autorisatie voor ADAP aan te vragen.

Wanneer er een account is aangemaakt en u heeft autorisatie gekregen, kunt u accreditatie aanvragen via de accreditatiewizard in PE-online.

Na ontvangst van de accreditatieaanvraag wordt deze door de beoordelingscommissie gecontroleerd op inhoud en volledigheid. Als uw gegevens niet compleet zijn of er is verdere informatie nodig, dan ontvangt u hierover via het systeem bericht. Zodra de accreditatieaanvraag is ontvangen wordt door het systeem automatisch een factuur aangemaakt.