Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Skip Navigation LinksStart

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Snelmenu

 Accreditatie Scholing

Aanvragen
Criteria
Zelfstudie
Scholingsactiviteiten
Kosten
Scholing Voor & Door
Presentie
​Als opleider / scholingsaanbieder vraag je accreditatie aan via PE-online. Accreditatie dient ruim voorafgaand aan de datum van de scholing worden aangevraagd. Hiervoor heb je een account met inloggegevens nodig.

Nadat je de inloggegevens hebt ontvangen, log je in en vraag je eerst autorisatie aan voor ADAP via het menu Autorisatie. Hierbij vraag je autorisatie aan voor 'ADAP'. Nadat autorisatie is verleend kan er accreditatie worden aangevraagd voor 1 of meerdere bij het Kwaliteitsregister Paramedici aangesloten beroepsgroepen. Open de instructie:

Klik hier om account aan te vragen. Heb je al een PE-online account, dan beschik je al over een wachtwoord en gebruikersnaam. Je hoeft alleen nog autorisatie voor ADAP aan te vragen.

Wanneer er een account is aangemaakt en je hebt autorisatie gekregen, kun je accreditatie aanvragen via de accreditatiewizard in PE-online.

Na ontvangst van de accreditatieaanvraag wordt deze door de beoordelingscommissie gecontroleerd op inhoud en volledigheid. Als je gegevens niet compleet zijn of er is verdere informatie nodig, dan ontvang je hierover via het systeem bericht. Zodra de accreditatieaanvraag is ontvangen wordt door het systeem automatisch een factuur aangemaakt.

Doorlooptijd

Het beoordelen van je accreditatieaanvraag duurt gemiddeld zes weken. Dit is afhankelijk van hoe druk het is. We werken er met twee personen bij het ADAP bureau en de beoordelingscommissie hard aan om je aanvraag zo goed en snel mogelijk te behandelen. Probeer met deze doorlooptijd rekening te houden wanneer je je aanvraag doet.