Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Skip Navigation LinksNieuws

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Je bent hier:
Snelmenu

 Nieuws

17-01-2018
Asbestverwijdering 18 en 19-1-2018: Kantoor gesloten!
In verband met asbestverwijdering en uitgelopen werkzaamheden zijn we 18 en 19 januari gesloten en telefonisch niet bereikbaar.
13-12-2017
Paramedische Competenties in het digitaal portfolio
Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) zal de komende tijd beginnen met het één voor één toekennen van paramedische competenties aan de overige activiteiten. Aan elke activiteit worden twee of meerdere competenties gekoppeld en elke competentie geldt voor een vast percentage van het totaal aantal toegevoegde punten van een activiteit.
12-12-2017
Tarieven 2018
De tarieven voor registratie en herregistratie worden - volgens het bestuursbesluit van september 2017 - per 1 januari 2018 aangepast. Voor de continuïteit van het Kwaliteitsregister Paramedici moeten de tarieven kostendekkend zijn. De tarieven maken het mogelijk om de registratie- en herregistratie werkzaamheden uit te voeren. Omdat wij géén winstoogmerk hebben, kunnen wij werken met lage tarieven die omgerekend op jaarbasis kostendekkend zijn. In vergelijking met andere Kwaliteitsregisters in de zorg zijn onze tarieven zeker passend en toegankelijk te noemen.