Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Nieuws

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Je bent hier:
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
24-02-2021
ADAP | INFORMATIE OVER VERNIEUWINGEN EN VERBETERINGEN ACCREDITATIE BIJ- EN NASCHOLING

​In dit bericht willen we je informeren over de vernieuwingen en verbeteringen die ADAP het afgelopen jaar en de komende tijd invoert om de accreditatieaanvragen beter te kunnen invullen en voor de beoordelaars beter te kunnen beoordelen. De aanleiding en de veranderingen zijn weergegeven in de Sheet over vernieuwingen en verbeteringen. Daarin zijn ook links opgenomen naar documenten die je kunnen helpen om de accreditatieaanvraag goed in te vullen. 

De vernieuwde accreditatieaanvraag is vanaf maandag 8 maart 2021 online beschikbaar. De ondersteunende documenten zoals de formats gebruik je wellicht al enige tijd, deze zijn en blijven beschikbaar op onze website onder de tab Criteria.

We hebben ons best gedaan om in de accreditatieaanvraag, de vragen waar nodig te verduidelijken. We hebben de afgelopen maanden al positieve reacties gekregen op de nieuwe formats. Vanzelfsprekend zijn wij benieuwd naar wat jij van de verbeterde vragen en van de formats vindt. We nodigen je daarom van harte uit om je ervaring en je suggesties met ons te delen. De komende maanden zullen wij ook een aantal scholingsaanbieders direct benaderen om over hun ervaring te horen. 

Voor meer informatie en feedback kun je contact opnemen met Manon Notenboom via het e-mailadres: m.notenboom@stkp.nlDeel dit artikel