Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Nieuws

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Je bent hier:
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
13-10-2020
Intercollegiaal overleg: vraag accreditatie aan voor 1 januari 2021

​Ben je van plan om in 2021 deel te nemen aan intercollegiaal overleg? Vraag dan nu als groep accreditatie aan bij ADAP. 

Tijdens het intercollegiaal overleg werk je aan de verbetering van de kwaliteit van je beroepsuitoefening en/of het eigen paramedisch handelen. Denk aan casuïstiek bespreking, intervisie, invoeren van recente inzichten, etc. 

Voor het accrediteren van een intercollegiaal overleg gelden een aantal eisen, waaronder de methode, het doel, aantal bijeenkomsten, groepsgrootte. Deze criteria kun je nalezen op de website van ADAP. Het voordeel van accreditatie aanvragen is dat deelname aan het intercollegiaal overleg geaccrediteerde punten oplevert. Eén persoon uit de groep (degene die de groep heeft opgestart bij ADAP) voegt de documenten en presentie voor alle deelnemers toe, dus minder administratieve lasten voor de rest van de groep!​

De periode van de accreditatie voor intercollegiaal overleg loopt per kalenderjaar en dus van 1 januari t/m 31 december. Je kunt vanaf 1 oktober 2020 accreditatie aanvragen voor 2021. De aanvraag kan uiterlijk t/m 31 maart 2021 worden ingediend.  

De kosten voor de aanvraag van accreditatie van intercollegiaal overleg bedraagt € 51,- per jaar. Voor NVLF leden geldt een aparte regeling. Raadpleeg de vereniging voor informatie. 

Voor de activiteit intercollegiaal overleg adviseren we groepen van 4-12 personen. Aanvragen met een groepsgrootte t/m 15 personen worden in behandeling genomen.

IO.png Deel dit artikel