Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Nieuws

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Je bent hier:
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
23-11-2018
PE-online APP: Je digitaal portfolio in de hand!

Je digitaal portfolio in de hand!
Op elk moment je digitaal portfolio bekijken, activiteiten toevoegen aan je dossier, berichten lezen of in de scholingsagenda een geaccrediteerde scholing zoeken? Download nu de PE-online app voor je mobiele telefoon of tablet. Zo ben je altijd in de gelegenheid om je voortgang bij het KP bij te houden.

Handig voor onderweg
Dankzij de app ben je niet meer afhankelijk van een vaste plek om je digitaal portfolio in te zien en bij te werken. Zo kun je makkelijk tussendoor je digitaal portfolio bijwerken of het laatste scholingsaanbod inzien.

Bewijslast toevoegen in een klik
Ook heel handig is dat je via de telefoon of tablet tijdens het toevoegen van een activiteit bewijslast gelijk kan bijvoegen door een foto te maken.

Download de app
De PE-online app is beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store. Nadat je de app hebt gedownload, koppel je het apparaat via een QR-code die je kunt vinden in je digitaal portfolio onder de knop ‘Mijn gegevens’. De instructie vind je ook terug in de app.

Inzagefunctie
Wist je dat je ook via je digitaal portfolio tijdelijk inzage kan geven aan iemand anders? Zo kan je bijvoorbeeld voorafgaand aan een ontwikkelgesprek je leidinggevende laten zien wat je afgelopen periode hebt ondernomen aan deskundigheidsbevorderende activiteiten.

Meer informatie hierover en andere handige tips kun je terugvinden via de veelgestelde vragen op de KP website.

Veel plezier ermee!
Het KP-teamDeel dit artikel