Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Nieuws

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Je bent hier:
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
07-07-2021
KP Jaarverslag 2020 | terugblik op een bijzonder jaar
2020 was anders dan anders, niet alleen vanwege de situatie rondom corona, maar ook omdat we op 1 juli 2020 een nieuwe set Kwaliteitscriteria introduceerden. 

Zo hebben we in 2020 vanwege corona, maatregelen genomen om geregistreerden en scholingsaanbieders te ondersteunen. In 2020 hebben we herregistratie mogelijk gehouden voor paramedici met compensatie in tijd & werkervaring en compensatie voor deskundigheidsbevordering. Vorig jaar hebben wij een piek gehad in het aantal herregistraties.

Om paramedici de mogelijkheid te geven alvast te profiteren van de activiteiten uit de nieuwe set konden zij op een ‘groene knop’ drukken. Bij de vernieuwde activiteiten zijn administratieve lasten verminderd, gaan we uit van vertrouwen en in sommige gevallen leveren activiteiten méér punten op. Bijna 14.000 geregistreerden hebben op deze groene knop gedrukt. Verder is het gebruiksgemak verhoogt door bondige en heldere teksten en vormgeving.

Verminderen van de administratieve lasten doen wij ook met de KP-app die inmiddels ruim 7.500 keer is gedownload. In toenemende mate ervaart iedereen het gebruiksgemak van het maken van een foto via de mobiele telefoon, waardoor het uploaden van een document in het digitaal portfolio een fluitje van een cent is. 

Lees er alles over in het jaarverslag 2020.

Jaarverslag KP 2020 voorpagina.jpgDeel dit artikel