Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Skip Navigation LinksNieuws

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Je bent hier:
Snelmenu

 Nieuws

22-09-2017
Enquete via Google Formulier en Mailchimp
Momenteel loopt er een enquete onder geregistreerden die is uitgezet via Google Formulier (Google Forms) en Mailchimp. Hiervoor hebben wij het account kwaliteitsregisterparamedici @ gmail.com aangemaakt.
04-09-2017
Bevestiging met pasje via post vertraagd tot 25-9-2017
Paramedici die zich voor het eerst hebben geregistreerd ontvangen een bevestiging met registratienummer via de mail zodra alles is verwerkt. Daarnaast sturen wij via de post een bevestiging met een pasje na. Het proces via de post zal door vakantie bij de drukker enige vertraging (ongeveer 2 weken) opleveren. Dit geldt niet voor de e-mailbevestiging!
07-07-2017
Verduidelijking KOT/PSOT herregistratie
Ter verduidelijking op de kwaliteitscriteria voor Kinderoefentherapeuten en Psychosomatisch oefentherapeuten vind u in de criteria 2015-2020 een tekstuele aanvulling voor de herregistratie eisen KOT/PSOT. Impliciet was in de criteria beschreven dat voor herregistratie KOT en PSOT voldaan moest worden aan de eisen voor herregistratie als algemeen OT. Omdat het zo nu en dan voorkomt dat er herregistratie wordt aangevraagd voor een specialisatie waarbij de kwaliteitsregistratie van het algemene oefentherapieregister (nog) niet in orde is of aangevraagd heeft het KP in overleg met de VvOCM besloten de criteria op dit punt te verduidelijken. Concreet betekent dit dat wanneer je als KOT of PSOT wil herregistreren dit alleen mogelijk is wanneer het algemene register (nog) geldig is.