Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Skip Navigation LinksStart

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Je bent hier:
Welkom
Welkom op de nieuwe website van het KP
​Er zijn een aantal belangrijke wijzigingen. Zo loggen geregistreerden voortaan in met het e-mailadres als gebruikersnaam. Lees meer over de belangrijkste veranderingen.

Geregistreerden vinden rechtsboven de 'Log in' knop. Hiermee komt u op 'Mijn KP', waar onder andere het digitaal portfolio kan worden geopend. De gebruikersnaam is niet langer het registratienummer. Zie bovenstaande informatie.


 
Paramedici die zich voor het eerst willen registreren vinden informatie via 'Registratie & herregistratie​'. 

Patiënten, zorgverzekeraars en werkgevers kunnen de registers raadplegen om te zien of een paramedicus is vermeld in het Kwaliteitsregister en daarmee voldoet aan de kwaliteiseisen van de beroepsgroep. Meer informatie is beschikbaar via Over KP.

 Snel informatie over

Heeft u nog geen registratie en wilt u zich voor het eerst registreren? Klik dan op beroep waarvoor u zich wilt registreren en maak een account aan via de knop ‘Ik ben <beroep> en wil me registreren’. Nadat u een account heeft aangemaakt ontvangt u per e-mail informatie en een link waarmee u de eerste registratie kunt aanvragen. Meer over eerste registratie en voorwaarden.

2f50f85e-85a1-4f8e-beea-fd445cbfd356